Sidst Opdateret: 18. marts 20240,9 min læsning0 Comments on Inflammation eller overbelastning i hoften

Inflammation eller overbelastning i hoften

Kvinde løber ved flod i røde træningsbukser

Smerter på ydersiden af hoften kan skyldes et hav af diagnoser. Lige fra inflammatoriske tilstande, refereret smerter fra lænden eller en fejlstilling i hoften.

Hoftesmerter kommer blandt andet efter traume, overbelastning, forkert belastning eller en lidelse i selve hofteleddet. Symptomer fra hoften kan give klinik lyde, stivhed, fornemmelse af låsning, smerter eller stramhed. Hvis dine smerter i hoften er tilbagevendende, vedvarende og forværrende, vil det være hensigtsmæssigt at få det undersøgt.

Har du smerter som du ikke kan komme af med?

Vi har kendskab til den nyeste viden og behandlingsform indenfor kompleksiteten bag smerter og har udarbejdet et behandlingsforløb til dig som oplever smerter i nakken, skulder, hofte, ryg eller andre steder i bevægeapparatet.

Du vil igennem undervisningen få en bedre forståelse af dine smerter og de smertemekanismer som er til stede.

Vi skræddersyer et behandlingsforløb, som vil give dig mulighed for at tage kontrollen tilbage.

Få en undersøgelse og bliv behandlet af en ekspert i Muskuloskeletal fysioterapi ring på telefon 53546547.

About the Author: Christina Peick

mm
Jeg er fysioterapeut, og har uddannet mig målrettet til at være ekspert i muskuloskeletal fysioterapi og idrætsfysioterapi. Jeg besidder en stor erfaring indenfor sport, mental træning, fysisk træning, smerter videnskab og genoptræning/rehabilitering indenfor cykling, løb og svømning. Mit speciale er hovedpine, nakke, skulder, ryg, hofte og knæ problematikker.

Relaterede Indlæg

Leave A Comment