Sidst Opdateret: 18. marts 20242,3 min læsning0 Comments on Topmotiveret

Topmotiveret

Christina Peick fortæller om motivation ved whiteboard

Har du ambitioner om at præstere på dit bedste hele dagen?

Men kan ikke, fordi du oplever snigende smerter forskellige steder, udbrændthed og øget stresstolerance fordi du ikke kan få kroppen til at præsentere hver gang?

Så er dette “Topmotiveret” forløb noget for dig.

Fysioterapeut og livsstilsvejleder

Frem for alt, er jeg en topengageret fysioterapeut og livsstilsvejleder der de seneste mange år har gjort en dyd ud af at kommunikere omkring hvordan man opnår et lettere energifyldte liv uden at gå ned på grund af smerter eller udmattelse. Det hele starter med, at man skal behandle sin krop lige så godt som den behandler dig. Det betyder, at hvis du har en stærk krop vil den stå imod når du beder den gøre noget ekstra. For eksempel at præstere på jobbet eller til et foredrag.

I det samfund vi leve i idag, ses en øget tendens til at mennesker får smerter, stress, angst og depression, som kan være årsag til flere usunde påvirkninger på kroppen. Ihvertfald udvikler vi uhensigtsmæssige måder at leve på, med mindre bevægelse, usund kost og lange arbejdsdage.

Vi kan ændre på livsstilen

Vil du have mere ud af din krop og mindre smerter, så har jeg igennem årene kunne se en lighed mellem “best praksis” og forskningen. Vi kan ændre på livsstilen, men det kræver at du tager skridtet.

Målrettet integration af styrkende aktivitet, korrekt doses af træning, søvn optimering og øvrige tiltag i den helt rigtige retning vil få din krop i den rigtige retning.

Brænder du efter, at få en maksimal sundhed, mindre smerte og styrke ud af din dagligdag og øvrige livsstil?

Så er det her forløbet, som får dig på rette spor. Med afsæt i en grundig analyse af dig og konkrete retningslinjer i en lettilgængelig behandlingsplan og træningsplan for motionen, søvnen og øvrige parametre af betydning af den daglige energiforvaltning, som hjælper dig med at præstere optimalt – fysisk, som psykisk.

Motion i hverdagen med en fornuftig livsstil

Jeg screener din krop, har samtaler med dig omkring hvorledes du kan sammensætte motionen i hverdagen med en fornuftig livsstil og evt. en skade/smerte. Det kræver ikke altid de store ændringer for at komme igang.

Ved at have mig som tovholder undgår du selv, at skulle opfinde den dybe tallerken og du har en personlig fysioterapeut under hele forløbet.

Pris:

1 x 5 ugentlig individuel træning for 5000 kr
1 x 5 ugentlig par træning for 7500 kr (1,5 person pris)
2 x 5 ugentligt individuel træning for 9500 kr
2 x 5 ugentligt par træning for 14000 kr. (1,5 persons pris)

About the Author: Christina Peick

mm
Jeg er fysioterapeut, og har uddannet mig målrettet til at være ekspert i muskuloskeletal fysioterapi og idrætsfysioterapi. Jeg besidder en stor erfaring indenfor sport, mental træning, fysisk træning, smerter videnskab og genoptræning/rehabilitering indenfor cykling, løb og svømning. Mit speciale er hovedpine, nakke, skulder, ryg, hofte og knæ problematikker.

Relaterede Indlæg

Leave A Comment