Om Christina Peick

Jeg har uddannet mig målrettet mod at bliver god til diagnostik, undersøgelse og behandling af mennesker som har smerter og/eller skader i lænd, bækken, hofte og lyske, samt nakke og ben eller arme. De første 10 år af min karriere har jeg arbejdet på idrætsklinik, som idrætsfysioterapeut med fokus på akutte og langvarige skader. Jeg besidder en bred erfaring indenfor idræt, såsom gymnastik, boldspil, løb, svømning og styrketræning.

Jeg er uddannet Dip. MPT i Muskuloskeletal Fysioterapi som er en specialiserende 5 årig uddannelse i undersøgelse, diagnostik og behandling af problematikker i “bevægeapparatet”. Jeg behandler led, muskler, nerver og bindevæv, som gør at vi kan bevæge os bedre, uden smerter.

De seneste 5 år har jeg behandlet gravide kvinder med problematikker omkring bækken, hoftesmerter, lænd, nakke og hovedpine. I denne tid har jeg haft stor succes med at hjælpe dem som ikke kunne får en hverdag til at hænge sammen fordi smerterne styrede deres liv.

Jeg har åbnet klinik på Østerbro med en anden specialiseret fysioterapeut. Det er vores mission at skabe en klinik til patienter, hvor de er i centrum og kan føle sig tryg gennem hele forløbet.

Billede af Christina Peick

RING ELLER BOOK TID ONLINE

Tlf 5354 6547
Book tid