Om Christina Peick

Frem for alt er jeg en engageret fysioterapeut og har i de seneste mange år arbejdet målrettet mod, at blive dygtig til diagnostik, undersøgelse, behandling problematikker hos patienter med ryg, bækken, hofte og knæ smerter. Jeg ser både patienter med akutte skader og langvarige smerter, i ryggen, bækken, hofte og lysken.

I de senere år har jeg kunne se en større sammenhæng mellem lidelser og hvordan mennesker vælger at bruge kroppen. Min fysioterapi filosofi tager afsæt i den nyeste forskning, som jeg er i konstant udvikling gennem kurser og uddannelser.

Jeg er idrætsfysioterapeut og besidder en bred erfaring indenfor idrætsskader hos svømning, boldspillere, løbere, cyklister og vægttræning. De atleter, som jeg igennem 17 år har set, har ofte haft behov for en ændret træningsmængde og varighed. Ved at bruge tid på at kigge dybere ind i hvordan de bruger kroppen har bragt tydelige årsager til skaderne.

Jeg er også uddannet Dip. MPT i Muskuloskeletal Fysioterapi som er en specialiseret 6 årig uddannelse i undersøgelse, diagnostik og behandling af problematikker i bevægeapparatet. Indenfor de sidste par år, er jeg specialiseret i ryg, hofte, bækken og knæ.

De seneste 5 år har jeg behandlet elite udøvere med ryg og hoftesmerter. Middelaldrende med andre lidelser i ryg og hofte. Dernæst også gravide kvinder med problematikker omkring bækken, hoftesmerter, og ryg. I denne tid har jeg haft stor succes med at hjælpe dem, som ikke kunne får en hverdag til at hænge sammen fordi smerterne styrede for meget.

Ting tager tid og det betyder at en forandring kan tage op til 2-3 måneder inden man kan implementere den i hverdagen med større sandsynlighed. Mange af mine patienter vælger at gennemfører en livsstilsændring som indbærer at de både lære at integrere en veldoseret træning, får en velafbalanceret kost og undgår at blive skadet fremover.

Behandlingen henvender sig til dig, der gerne vil have en skræddersyet behandlingsplan. Har du ambitioner om at præstere optimalt i dagligdagen, og er træt af smerter eller skader så er klinikken den rette for dig. Klinikken ligger på Østerbro

Billede af Christina Peick

RING ELLER BOOK TID ONLINE