Om Christina Peick

Frem for alt er jeg en topengageret fysioterapeut og har i de seneste mange år arbejdet målrettet mod, at blive dygtig til diagnostik, undersøgelse og behandling. Jeg ser patienter med akutte skader og langvarige smerter, i ryggen, bækken, hofte og lysken, knæ og nakke.

I de senere år har jeg kunne se en stor sammenhæng mellem skader og hvordan mennesker vælger at lever. Hvis man gerne vil undgå skader eller smerter så kan man også vælge at se på et uhensigtsmæssigt adfærd eller belastning.

Min fysioterapi filosofi tager afsæt i den nyeste forskning, som jeg konstant holder mig opdateret omkring. Forskningen kobler jeg sammen med livet, for hvad er værd at anvende, hvis det ikke kan omsættes til praksis.

Jeg er idrætsfysioterapeut og besidder en bred erfaring indenfor idrætsskader, hos svømning, boldspil, løb, cykling og styrketræning. De atleter som jeg igennem 17 år har set, har ofte haft behov for en ændret træningsbelastning og dette har skabt resultater når først de har ændret deres uhensigtsmæssige adfærd. Så har skaderne været minimeret eller helt væk.

Jeg er også uddannet Dip. MPT i Muskuloskeletal Fysioterapi som er en specialiseret 5 årig uddannelse i undersøgelse, diagnostik og behandling af problematikker i “bevægeapparatet”. Jeg behandler led, muskler, nerver og bindevæv, som gør at vi kan bevæge os bedre.

De seneste 5 år har jeg behandlet elite udøvere, ældre og gravide kvinder med problematikker omkring bækken, hoftesmerter, lænd, nakke og hovedpine. I denne tid har jeg haft stor succes med at hjælpe dem, som ikke kunne får en hverdag til at hænge sammen fordi smerterne styrede for meget. Ting tager tid og det betyder at en livsstilsforandring kan tage op til 2-3 måneder inden man kan implementere den i hverdagen med større sandsynlighed. Mange af mine patienter vælger at gennemfører en livsstilsændring som indbærer at de både lære at integrere en veldoseret træning, får en velafbalanceret kost og undgår at blive skadet fremover.

Behandlingen henvender sig til dig, der gerne vil have en skræddersyet behandlingsplan. Har du ambitioner om at præstere optimalt i dagligdagen, og er træt af smerter eller skader så er klinikken den rette for dig. Klinikken ligger på Østerbro

Billede af Christina Peick

RING ELLER BOOK TID ONLINE