Hvad er en Dip.MPT Muskuloskeletal fysioterapeut?

Hvad er en muskuloskeletal fysioterapeut Dip.MPT.?

En muskuloskeletal fysioterapeut med titlen Dip.MPT, betyder at fysioterapeuten i alt har en uddannelse på 9 år. Disse fysioterapeuter arbejde med den bio-psyko-sociale model og er ekstraordinær dygtige til at udrede, undersøge og behandle.
Behandlingen vare ofte 60 min og indeholder ofte en udredning, undersøgelse, behandling og plan for forløbet.

Så patienten opnår at få indsigt i deres problematik og lære at håndtere denne. Ligesom en videreuddannet kiropraktor findes der fysioterapeuter, som ofte arbejder udenfor sygesikringen og kalder sig for certificeret kliniker eller specialister. Læs mere på www.muskuloskeletal.dk.

Jeg er ekspert i Muskuloskeletal fysioterapi og er fysioterapeut på Østerbro. Hvis du har smerter eller brug for akut fysioterapi, kan du få hjælp her.

Kontakt klinikken på telefon 53546547.

Læs også: Hvad er en fysioterapeut? og Hvad kan en fysioterapeut?

About the Author: Christina Peick

mm
Jeg er fysioterapeut, og har uddannet mig målrettet til at være ekspert i muskuloskeletal fysioterapi og idrætsfysioterapi. Jeg besidder en stor erfaring indenfor sport, mental træning, fysisk træning, smerter videnskab og genoptræning/rehabilitering indenfor cykling, løb og svømning. Mit speciale er hovedpine, nakke, skulder, ryg, hofte og knæ problematikker.

Relaterede Indlæg

Leave A Comment