HOLDTRÆNING

Billede af håndvægte og badevægt hos en Fysioterapeut

I klinikken har vi LÆND, HOFTE og KNÆ HOLD. Holdene bliver undervist af Christina Peick, som er Dip.MPT Muskuloskeletal fysioterapeut og ekspert i sportsfysioterapi.

LÆNDE HOLD:

Lændetræningen foregår på minihold med max. 6 deltager og henvender sig til patienter der både har akutte og langvarige rygproblematikker. Det er til dig som stadig har smerter i lænd og ben. Holdtræning henvender sig også til patienter, som har gennemgået en operation.

Den primære træning er, at lære dig at fokuserer på den neuromuskulær træning, arbejde med din holdning, få styrke samt skabe en god mobilitet. Træning foregår overvejende stående og på måtter.

For at deltage skal du have være til en 1. konsultation hos en af klinikken fysioterapeuter. Timen vare 50 min.

Tilmelding foregår gennem 1. konsultation som kan bookes på via kontaktformularen eller på telefon nummer 53546547.

HOFTE/KNÆ HOLD

Holdet er for patienter med hofte og knæsmerter. Der arbejdes med minihold og derfor er der mulighed for at have fokus på begge dele. Du kan komme på holdet, hvis du har haft udfordringer med enten knæ eller hofte. Du kan både deltage før og efter operation. Hvis du mangler styrke, udholdenhed, neuromuskulær kontrol og/eller mobilitet så er dette et hold for dig.

Formålet er at nedsætte smerten, skabe bedre mobilitet og øge muskelstyrken så du igen kan komme tilbage til dit funktions niveau. For at deltage skal du have være til en 1. konsultation hos en af klinikken fysioterapeuter. Timen vare 50 min.

Tilmelding foregår gennem 1. konsultation som kan bookes via kontaktformularen eller på telefon nummer 53546547.

Pris for 6 uger er 2800 kr. (12 gange). Er du medlem af Sygesikring Danmark får tilskud til holdtræningen. Se deres tilskud.

Med venlig hilsen
Klinik for fysioterapi v/Christina Peick