Holdtræning Fysioterapi

Holdtræning med Fysioterapi

Nå dine mål, få resultater og bliv motiveret så det føles sjovt at træne.

Hvis du leder efter et sted at starte din genoptræning, så læs her.

I Klinik for fysioterapi v/Christina Peick, får du en certificeret fysioterapeut som holdunderviser, der hjælper dig med dit genoptræningsforløb. Der er mange som har brug for en tovholder når det handler om at få genoptrænet et knæ, hofte, ryg eller andet.

Vi lægger altid en målrettet plan til dig, inden du tilbydes holdtræning. En fysioterapeut er som din personlige fystræner, og tager hensyn til hvorledes du skal nå dine mål, for at opnå det bedste resultat.

En muskuloskeletal fysioterapeut med titlen Dip. MPT. er uddannet i at diagnosticere og analysere din skade eller smerter. Det giver anledning til at sammensætte en komplet behandlingsplan for dig så du kan føle dig tryg.

Book en individuel konsultation, hvor du får en samtale med en ekspert i idræt eller muskuloskeletal fysioterapi.

Holdtræning med Fysioterapi på Østerbro i København

Når du skal til holdtræning på klinikken kan du både ankomme i bil, tog, cykel eller gående. Klinikken ligger 100 meter fra Østerport station og er meget centralt på Østerbro. Find vej til klinikken

Trænings tilbud

Vi tilbyder træning til flere forskellige patient grupper. Har du brug for genoptræning efter en skade? Det kan fx være efter en hofteoperation eller en akut skade. Genoptræning kan foregå som et individuelt forløb, hvor du træner med en fysioterapeut en til en eller på et genoptræningshold , fx hoftehold eller ryghold. F.eks den ny-opererede, den idrætsskadet eller hvis du har en diskusprolaps som kræver særlige hensyn. Senere i forløbene kan du fortsætte på et hold, hvor der stilles ekstra krav til dig og holde din form ved lige. I den allesidste del af forløbet, vil du kunne gå på et vedligeholdende træningshold hvor du kan mærke at du får styrke i flere dele af kroppen. Alle hold uddybes længere nede på siden.

I min karriere som fysioterapeut, har jeg undervist i holdtræning på alle niveauer. Jeg er idrætsfysioterapeut og underviser i hvordan man genoptræner et en akut skade, en ny-opereret og en kronisk smertepateint. Der er meget forskellige tilgange og derfor er det vigtig for dig at se mig til en første konsultation inden du tilmelder dig et hold.

Hvad indeholder Fysioterapi Holdtræning?

Indhold i træningen:

  • Styrke
  • Balance
  • Kondition
  • Neuromuskulær kontrol/stabilitet
  • Fleksibilitet og mobilitet
  • Tung langsom styrketræning

Genoptræning på hold eller med individuel behandling

Når du kommer på klinikken første gang, gennemgår vi hvilke mål og forventninger du har til forløbet. Ofte vil fysioterapeuten være klar til, at gøre alt for at dine mål opfyldes. Det genoptræningsforløb vil være en kombination af træningstimer, mulige behandlinger og opfølgninger. Typisk laves en pakkeløsning da træningen forløber over nogle måneder. Vi arbejder også med livsstilsændringer, hvis du ønsker at bevare en sund og stærk krop.

Vi følger sundhedsstyrelsens retningslinjer angående rengøring efter hold. Se mere på hjemmesiden.

Du starter med en individuel konsultation, hvor du har en samtale med ekspert i idræt eller muskuloskeletal fysioterapi. Efter endt test og re-test kan man starte på hold.

Træningen
Der vil altid lægges individuelle træningsprogrammer, som justeres hver 2-4 uge.
Til dig med knæ relaterede diagnoser, både i akut og kronisk niveau. Her trænes balance, stabilitetstræning, styrke, og aktive sportsrelateret øvelser.

Periode
Holdet kører i 8 uger af gangen, med max 8 pers.

Prisen
Hvis du har et pakkeforløb vil du betale 2295 kr for 8 uger.

Knæ holdtræning med fysioterapeut

Ryg Holdtræning

Dette hold er for dig som gerne vil opretholde en sund, stærk og mobil ryg. Som alle andre hold startes der med en individuel konsultation, hvor du har en times konsultation med ekspert i idræt eller muskuloskeletal fysioterapeut.

Træningen

Der vil altid lægges et individuelle træningsprogrammer, som justeres hver 2-4 uge.
Til dig med ryg relaterede diagnoser, både i akut og kronisk niveau. I træningen vil der blive fokuseret på mobilitet og stabilitet omkring kropskernen, samt bevidsthed omkring din holdning, styrke, neuromuskulære balance og fleksibilitet.

Periode

Patienter med rygproblemer. Har du fået konstateret en diskusprolaps eller har du en anden ryglidelse så er dette et hold for dig. Holdet kører i 8 uger med max 6 pers. på.

Prisen

Hvis du har et pakkeforløb vil du betale 2295 kr for 8 uger.

Ryg holdtræning med fysioterapi

Hofte Holdtræning

Dette hold er for dig som har fået en ny hofte, eller har brug for at genoptræne en hofteskade. Det drejer sig ofte om at træne rundt om hoften og særligt undgå fejlstillinger. Som alle andre hold startes der med en individuel konsultation, hvor du har en times konsultation med ekspert i idræt eller muskuloskeletal fysioterapeut.

Træningen

Der vil altid lægges et individuelle træningsprogrammer, som justeres hver 2-4 uge.
Til dig med hofte relaterede diagnoser, både i akut og kronisk niveau. I træningen vil der blive fokuseret på stabilitet, styrke og mobilitet omkring hofte, knæ og ankel, samt bevidsthed omkring holdning og neuromuskulære balance.

Læs mere om hoftesmerter her.

Periode

Patienter som anbefales holdtræning træner ofte på holdet i 8 uger.

Prisen

Hvis du har et pakkeforløb vil du betale 2295 kr for 8 uger.

Hofte holdtræning med fysioterapi

Lænde Holdtræning (lidt det samme som ryg hold)

Lænderyghold henvender sig til patienter både med akutte og langvarige rygproblematikker. For eksempel isciassmerter, diskusprolaps, spinal stenose, slidgigt i lænden og uspecifikke rygsmerter og med mere. Fysioterapeuten vurdere første gang hvornår du er klar til holdtrænigen. Som alle andre hold startes der med en individuel konsultation, hvor du har en times konsultation med en ekspert i idræt eller muskuloskeletal fysioterapi.

Læs mere om smerter i lænd og ryg her.

Træningen

Det går ud på at nedsætte smerter i ryg og evt. ben. Det er ofte en kombination af dagligdags øvelse, styrketræning og udholdenhed for ryggens muskler. Der er god videns for at træning af lænden og globalt omkring den reducere smerterne.

Periode

Holder kører over 8 uger og træningen foregår i trygge rammer på måtte med elastikker og vægte.

Efterfødselstræning

Efterfødselshold afholdes 8 uger af gangen. Du kan starte på et hold, hvis du har været et 8 ugers check hos lægen.

Det er et meget givende hold for de nybagte mødre, fordi fysioterapeuten har et godt kendskab til genoptræning af de rigtige områder af kroppen, efter graviditet og fødsel. Hvis du ønsker, at komme tilbage i en god form, vil dette hold være noget for dig. Der er fokus på bækkenbund, mave, ryg, ben, arme og en masse funktionel træning med og uden vægte. Babyer er velkomne og timen vare 75 min, så der er tid til at amme eller tage sig af den lille. Har du spørgsmål så kan du kontakte os på telefon 53546547 eller sms.

Læs også om fysioterapi til gravide her.

Periode

Holdet kører over 8 uger og holdene foregår i trygge rammer på Østbanegade, Østerbro.

Prisen er 2295 kr for 6 x 75 min.

Efterfødselstræning

Hvad koster Holdtræning med Fysioterapi?

Holdtrænings prisen afhænger af antal gange du går på holdet. Du kan spare en del penge ved at købe en pakke på 8 x træning.

Du kan få tilskud fra Sygesikring Danmark, hvis du er medlem. Klinikken er udenfor overenskomst med Sygesikringen, men det betyder ikke at vores pris er højere.

Bestil en Individuel Konsultation

Eller udfyld formularen

Klinik for Fysioterapi v/Christina Peick
Østbanegade 7, kl. tv.
2100 København Ø

Telefon: 5354 6547
Mail: fysioterapeut@christinapeick.dk
Cvr nr: 27612830

Åbningstider:

Mandag og onsdag fra kl. 8.00-16.00.
Tirsdag fra kl. 9.00-19.00
Torsdag fra kl. 9.00-19.00
Fredag fra kl. 8.00-16.00

Weekend: efter aftale (se akut fysioterapi).

Book en individuel konsultation, hvor du får en samtale med en ekspert i idræt eller muskuloskeletal fysioterapi.