Priser

Fysioterapi Behandling

Scroll til højre og venstre for at se priser

Fysioterapi Behandling Pris Tilskud Danmark
Første konsultation 945 kr. 133 kr.
Normal konsultation 745 kr. 88 kr.
Superviseret træning 1000 kr. 0 kr.
Klippekort (1 første + 4 normal behandlinger) 3400 kr. 133 kr. + 88 kr.
Akut fysioterapi behandling 1500 kr. 133 kr.
Holdtræning Pris Tilskud Danmark
8 x Holdtræning 2295 kr. 66 kr.
8 x Efterfødselstræning (evt. mødregruppe) 2295 kr. 66 kr.

Fysioterapeut Priser – med eller uden Henvisning

I Danmark er systemet bygge således op, at der findes klinikker med eller uden ydernummer. Det betyder, at hvis man har et ydernummer som fysioterapeut, har man købt det og kan modtage patienter med henvisning fra lægen.

Det betyder ikke noget om du ser en fysioterapeut med eller uden ydernummer. For visse behandlinger, så som behandling med Shockwave, kan det være relevant at overveje klinikkens specifikke tilbud og specialer. Du kan læse mere herunder om hvorledes disse systemer er forskellige.

Fysioterapeut Priser
Christina peick forklarer: Hvad er et ydernummer?
Christina fra Klinik for Fysioterapi v/Christina Peick forklarer hvad et ydernummer er, og hvordan det påvirker prisen.

Hvad er et ydernummer?

Der er fordele og ulemper ved, at gå til en klinik som har ydernummer. For det første er ventetid ofte kortere på klinikker uden ydernummer fordi der ikke er noget krav om at skulle have en henvisning.

En henvisning gør det muligt at modtage støtte fra den danske sygesikringen. Der afsættes ofte 40 min første gang og 25 min alle andre gang til behandling.

Sygesikringen, har en regel omkring hvor mange patienter der kan gå til fysioterapi pr. år. Det er desværre også således, at behandlingstiderne er kortere, sammenlignet med behandlingstiderne hos klinikker uden henvisning.

Klinikkerne uden ydernummer tilbyder ofte længere behandlingstider og får vores vedkomne er det vigtigt at have tid nok til en god start på et forløb med patienten.

Derfor er vores tider 60 min første gang og 45 min alle andre gange.

Vi tager imod sundhedsforsikringer og sygesikring Danmark

Du kan oftere møde fysioterapeuter på klinikker udenfor det offentlige som er eksperter eller specialister.

I min Klinik for fysioterapi på Østerbro er vi udenfor ydernummer, men til gengæld vil du få kortere ventetid og adgang til mere fleksible behandlingsmuligheder.

Ventelisten for at få en behandlingstid på klinikker med ydernumre er 1-2 måneder. Vi kan garantere en tid indenfor 24 timer også i weekenderne. Du kan komme direkte hos os uden henvisning.

Billede af t-shirt med klinikkens logo

F.A.Q

Hvis din sundhedsforsikring kun vil betale det normale honorar når du går til fysioterapeut uden henvisning, kan du stadig gå hos os.

I dette tilfælde betaler din sundhedsforsikring den normale takst på kr. 297,09,- for en førstegangsbehandling og kr. 188,90,- for efterfølgende konsultationer. Du skal så selv betale det resterende beløb.

I mange tilfælde dækker forsikringen dog hele beløbet, så det er en god idé at tjekke op på dine forsikringsbetingelser.

Vi oplever stadig, at flere sundhedsforsikringer dækker hele beløbet, så det er en god idé at tjekke op på dine forsikringsbetingelser. Når du henvender dig til os, kan vi også hjælpe dig med at undersøge om din forsikring dækker.

Hvis de ikke dækker det hele har du nogle gange en egenbetaling.

Prisen med henvisning i denne klinik (rabatten matcher vi ligesom klinikker med ydernummer)

Første konsultation: 925,- 

Normal konsultation: 725

Ja hos klinikker indenfor sygesikringen, men ikke hos os. Vi er eksperter og arbejder udenfor sygesikringen.
Det er muligt at gå til fysioterapi uden henvisning fra lægen. Det er der flere årsager til. Den første er at vi som eksperter i Muskuloskeletal fysioterapi også laver en udredelse, for at vurdere om det er en fysioterapeut patienten skal se.

Dernæst er vi altid i tæt dialog med læger, speciallæger og psykologer. Fordelene er flere samt du kan få en tid indenfor 24 timer. Det er ikke fordi vi ikke har ventelister, men vi tilbyder altid at holde en tid åben til en akut patient i hverdag og weekenden.

Der er ikke gratis fysioterapi til andre end de vederlagsfrie patienter. De har ofte uhelbredelige lidelser af forskellige størrelser. Læs mere om det her.

Ja, man kan godt få tilskud til fysioterapi, hvis man er medlem af sygeforsikring “danmark”

Her er følgende oversigt:

Første behandling.…..133kr
Normal behandling.….88kr
Holdtræning.….….……59kr

Kontakt & Bestil tid

Eller udfyld formularen

Klinik for Fysioterapi v/Christina Peick
Østbanegade 7, kl. tv.
2100 København Ø

Telefon: 5354 6547
Mail: fysioterapeut@christinapeick.dk
Cvr nr: 27612830

Åbningstider:

Mandag og onsdag fra kl. 8.00-18.00.
Tirsdag fra kl. 8.00-15.00
Torsdag fra kl. 8.00-18.00
Fredag fra kl. 8.00-16.00